درمان اعتیاد علاوه بر دارو نیازمند مداخلات روان درمانی و اجتماعی است. جزئیاتی در روند درمان اعتیاد وجود دارد که اگر به آنها توجه نشود اثر بخشی و ماندگاری درمان افت می کند. مولفههایی نظیر مهارت پزشک، رابطه خوب درمانی با بیمار، ایجاد انگیزه خوب برای استمرار درمان، خانواده درمانی، کنترل خشم و هیجان، مشاوره در مواقع بروز بحران، دقت در پیگیری و انجام آزمایش اثربخشی درمان را بالا میبرد و توجه کافی به هر یک از این جنبهها در فرآیند درمان، احتمال بهبودی را افزایش میدهد.
روش ترک قرص بوپرنورفین
مصرف قرص بوپرنورفین در واقع برای ترک مواد سنگین مانند هرویین ، کوکایین، متادن و ... می باشد. بیشترین تاثیر بوپرنوفین در دوز خاصی اتفاق میفتد که توضیح این مورد کمی پیچیده است. در دوز خاصی خاصیت سم زدایی و در دوزهای کمتر خاصیت مرفینی دارد.
از آنجایی که با قرص نمیتوان قرص را ترک کرد و قرص ب2 یا بوپرنورفین، خود اعتیاد آور است پیشنهاد میشود که از چاله به چاه نروید و برای مصرف ب2 حتما با پزشک یا متخصص ترک اعتیاد مشورت نمایید.
قرص ب2 خود داروی ترک اعتیاد است و شما برای ترک داروی ترک اعتیاد، داروی جایگزین ندارید. تجربه نشان داده ب2 انقدرها که فکر میکنید موثر نیست و کسی که بخواهد ترک کند با دست خالی هم ترک میکند.
عوارض جانبی قرص بوپرنورفین
مانند سایر مواد مخدر، این دارو باعث کندی تنفس میشود و کاهش شدید عملکردهای تنفسی میتواند منجر به مرگ شود. در صورت بروز علائم حساسیت دارویی سریعا در پی دریافت مراقبتهای پزشکی اورژانسی باشید. کهیر، مشکلات تنفسی، ورم صورت، لبها، زبان و گلو از نشانههای حساسیت دارویی هستند.
در صورت بروز هرکدام از علائم زیر به سرعت با پزشک معالجتان تماس بگیرید:- تنفس آرام و سطحی
- احساس سبکی در سر، ضعف و بی حالی
- گیجی، افکار و رفتارهای غیرمعمول
- تهوع، درد معده، تب خفیف، کاهش اشتها، ادرار تیره رنگ یا به رنگ خاک رس، یرقان (زرد شدن پوست و چشمها)
- سردرد
- درد معده، تهوع، استفراغ و یبوست
- احساس گرما و نفس تنگی
- تعریق
- ضعف و خستگی
- کمردرد
- اضطراب و افسردگی
- اختلالات خواب
- آب ریزش بینی
تاریخ : چهارشنبه 97/8/2 | 6:47 عصر | نویسنده : عابد اسماعیل زاده | نظرات ()
آخرین مطالب
جستجو
ذکر ایام هفته
ربات مترجم
آرشیو مطالب
حامیان ماه اسکین
امکانات وب
بازدید امروز: 2
بازدید دیروز: 2
کل بازدیدها: 160691